Pokemon GO | juoksijalla etu pelissä

Image via Polygon.com Viime aikoina ei ole voinut välttyä törmäämästä Internetissä uuteen Pokemon GO -peliin! Koska olen Pokemon fan...

Image via Polygon.com

Viime aikoina ei ole voinut välttyä törmäämästä Internetissä uuteen Pokemon GO -peliin! Koska olen Pokemon fani, oli pakko ladata peli puhelimeeni. (Pelin voi ladata Android ja iOS puhelimiin, mutta tällä hetkellä se ei ole Suomessa saatavilla.) 
Koska peli on vielä uusi, en ole itsekkään siihen sen paremmin tutustunut. Jos englannin kieli taittuu, vox.com sivustolta löytyy erinomainen kattaus tietoa.

Pelin perusideana on Pokemonien nappaaminen, kehittäminen ja salien kiertäminen. Toisin kuin GameBoy versioissa, tämä peli pistää sinut itsesi liikkeelle. Pokemonia löytää erillaisista paikoista - kaupungilta, vesistön ääreltä ja metsistä. Paikka vaikuttaa siihen millaisiin Pokemoneihin törmäät. Jo muutaman kilometrin lenkillä voi törmätä kymmeniin Pokemoneihin.

Image via screenrant.com

Peli on todella koukuttava. Kävelin tänään monta kilometria etsiessäni Pokemoneja. Löysin jopa munan, jonka kuoriutuminen vaatii 5 kilometrin matkaamista. Mikä olisikaan parempi motivaatio juoksemiselle? Eri munat vaativat eripituisia matkoja. Jotkin munat vaativat vain 2 kilometriä, mutta osa vaatii jopa 10 kilometriä kuoriutuakseen. (Täältä löydät listan kaikista Pokemoneista ja matkoista munan kuoriutumiselle.)

Äkkiseltään 10 kilometrin matka voi olla haastava, joten sitä varten kannattaa hieman treenata. Palkintona voi olla suloinen Eevee tai hurja Onix. ;)
Oletko jo kuullut Pokemon Go -pelistä? Aijotko ladata, kun tulee Suomen markkinoille? Itse latasin US:n App Storesta pelin, koska en malttanut odottaa sen tulemasta suomalaiseen Storeen. :D


You Might Also Like

4 comments

 1. Miten voit ladata us:n appstoresta?

  ReplyDelete
 2. Helpot ohjeet, kuinka vaihdat suomalaisen appstoren usalaisee löytyy täältä: http://m.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/pokemon-go-ei-ole-viela-suomessa-nain-paaset-pelaamaan-jo-nyt/5986716

  Itse valitsin osoitteeksi yhden New Yorkissa sijaitsevan Wallmartin.

  ReplyDelete
 3. Milloin peli tulee Suomeen? Ja voiko sitä käyttää missä tahansa, tai siis että muuallakin kuin esim Helsingissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kenelläkään ei ole tarkkaa tietoa, milloin peli tulee Suomeen, koska pelin kehittäjän serverillä on tullu ongelmia ruuhkan takia. Arviolta muutamien päivien sisällä rantautuu tännekkin. Peliä voi käyttää missä vain. Itse asun Joensuussa ja hyvin toimii täälläkin.

   Delete