Pokemon Go | Mistä tunnet sä pelaajan?

No johan on Poké-mania. Peli on päässyt Suomessa laajoihin otsikoihin, vaikka sitä ei virallisesti ole edes julkaistu täällä. Jopa ...No johan on Poké-mania. Peli on päässyt Suomessa laajoihin otsikoihin, vaikka sitä ei virallisesti ole edes julkaistu täällä. Jopa Ylen uutisissa mainittiin pelistä! Olisiko näin, että 80- ja 90-luvun nuoret ovat heränneet taas Poké-maniaan?

Olen nyt pelannut peliä jo muutaman päivän etsien Pokémoneja, joilla nuoruudessani valloitin maailmaa Nindendon -konsoleilla. Olen haastanut saleja; Voittanut ja hävinnyt niitä. Tähtäimenä olla paras kouluttaja koko maailmassa. Joka puolella näkyy kännykkä kädessä kulkevia "metsästäjiä", jotka haluavat napata taskumonstereita. Aivan kuten minäkin. ;) Joensuussa saleilla ja PokeStopeissa seisoskelee parhaillaan kymmeniä pelaajia kännykkä kädessä. Rohkeimpien kanssa morjestellaan ja vaihdetaan muutama sananenkin.

Mikä on sinun suosikkisi: Squirtle, Charmander vai Bulbasaur?

Tein Pokemon GO Joensuun Facebook ryhmässä galluppia pelaajien iästä. Ikähaarukka jakautuu laajalti 16-27 vuotiaisiin. Miehien ja naisien osuus menee aika tasaisesti. Pokémon GO kiinnostaa niin nuorisoa kuin aikuisiakin naisia ja miehiä. Ainoastaan mielipiteitä jakaa mitä tiimiä kannatat. Itse kannatan Team Valor:ia.

Nyt on sinun aikasi kertoa suosikki aloitusPokémonisi ja mitä tiimiä kannatat?

***

Tässä vielä linkki Suomen virallinen Pokemon GO Facebook ryhmään:

You Might Also Like

0 comments